تلسکوپ بزرگ TMT یا ۳۰ متری، تلسکوپ نوری است که پوشش وسیع و وضوح کافی برای رصد نورهای ۱۳ میلیارد سال پیش را در اختیار دارد؛ اما روند ساخت این تلسکوپ مشکلاتی را برای دیگر تلسکوپها به وجود آورده است.
گوگل عاشق نوآوری است و همه ساله جدید ترین دستاوردهای خود را در کنفرانس توسعه دهندگان Google I/O معرفی می نماید.یکی از پروژههای جدید گروه ATAP گوگل پروژه جکارد یا ژاکارد (Project Jacquard) است. یک پارچه با قابلیت رسانایی که میتواند با دستگاههای دیجیتالی ارتباط برقرار کند. این تکنولوژی بسیار سبکوزن و کوچک است و دورنمای بسیار روشنی برای لباسهای متصل به اینترنت است که هنوز به صورت واقعی به بازار وارد نشدهاند.در واقع گوگل با این پروژه می خواهد تکنولوژی را به دنیای مد و فشن وارد کند.
گوگل نسخه جدید اندروید را در کنفرانس I/O 2015 معرفی کرد.اندروید M نسبت به نسخه قبلی دستخوش تغییرات بسیاری شده و ویژگی های جدیدی به آن اضافه گردیده است.یکی از این ویژگی ها پشتیبانی از صفحه نمایش هایی با رزولوشن ۴K است.
محققین حوزه رباتیک دانشگاه MIT همواره به خاطر نوآوری های بی همتایشان نام خود را در سر خط خبرهای روز دنیا قرار می دهند و این بار اما به خاطر ساخت نوعی پهپاد بسیار کوچک خبرساز شده اند.
کمپانی چینی وان پلاس خوب می داند چگونه جلب توجه کند.شاید یکی از دلایلی هم که گوشی وان پلاس وان این شرکت اسم و رسم زیادی پیدا کرد همین ویژگی باشد.این کمپانی به تازگی توییتی را منتشر کرده که در آن گفته ” زمان تغییر فرا رسیده در تاریخ ۱ ژوئن تکنولوژی را به لرزه در می آوریم ” ! آیا وان پلاس با این توییت می خواهد ما را برای معرفی گوشی OnePlus 2 آماده کند ؟متن توییت وان پلاس به شرح زیر می باشد :
ما همیشه به دنبال تغییر و تحول در عرصهی تکنولوژی بودهایم و به همین منظور در تاریخ اول ژوئن میخواهیم تکنولوژی را به لرزه در بیاوریم.
همانطور که در عکس مربوط به این توئیت ( عکس اول پست ) نیز مشاهده میکنید عبارت ” زمان تغییر فرا رسیده” دیده میشود.
گوگل در جریان کنفرانس توسعه دهندگان I/O 2015 از پلتفرم جدید خود برای تولید و مدیریت محتوی ویدیویی ۳ بعدی ۳۶۰ درجه با نام Jump رونمایی کرد.این کمپانی همچنین برای تهیه چنین ویدیوهایی با همکاری GoPro یک پایه دوربین خاص طراحی کرده که با قرارگرفتن دوربین های GoPro در آن می توان ویدیو های ۳۶۰ درجه ۳ بعدی تولید کرد.
یکی از پلتفرم هایی که نیاز بود گوگل وارد آن شود سیستم عاملی برای گجت های اینترنت اشیا یا Internet of Things است که اکنون گوگل قرار است با بریلو (Brillo) این دستگاه ها را مدیریت نماید.Brillo سیستم عامل جدید گوگل برای اینترنت اشیا است که شب گذشته در کنفرانس گوگل I/O 2015 معرفی گردید.
شب گذشته ساندرای پیچای در کنفرانس آی او گفت : ” گوگل می خواهد سرویس های خود را در اختیار تمام مردم دنیا قرار دهد “.منظور از این سخن اشاره به محدودیت و یا عدم دسترسی به اینترنت در برخی نقاظ جهان است.از این رو گوگل تصمیم گرفته تا امکان استفاده آفلاین از سرویس های خود را فراهم کند.
اولین نفری که در کنفرانس توسعه دهندگان I/O امسال روی صحنه حاضر شد، ساندار پیچای مدیر بخش اندروید شرکت گوگل بود. او صحبت های خود را با ارائه آمار هایی از تلفن های هوشمند در سراسر دنیا شروع کرد و به گفته سال گذشته ۶۰۰ میلیون نفر در دنیا تلفن هوشمند خریداری کرده اند.
سپس در ادامه گفت گوگل محصولات خود را برای «همه» در سراسر دنیا تولید می کند. با گفتن این نکته، ساندار پیچای به سراغ اندروید رفت. البته نه اندرویدی که روی گوشی ها نصب شده بلکه اندرویدی فراتر از گوشی های هوشمند.