کافهبازار: اولین و قدیمیترین مارکت ایرانی اندروید که تعداد کاربران بسیار بیشتری از دیگر مارکتهای اندرویدی دارد.
ایراناپس: مارکتی که در ابتدا تنها برای اسمارتفونهای سامسونگ در دسترس بود اما پس از دریافت یک بهروزرسانی کامل برای تمامی تلفنهای همراه در دسترس قرار گرفت.
مایکت: مارکتی با سابقه که اخیرا توانسته نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند.
پارسهاپ: کاملترین مارکت ایرانی و دارای رابطکاربری بسیار زیبا و جذاب که سازنده آن شرکت نامآشنای ایده پرداز ژوبین است.
کندو: مارکتی که در ابتدا قرار بود جایگزینی برای کافهبازار و پلیاستور باشد اما ضعف سرورها و طراحی بسیار بد باعث شد امروزه نامی از آن شنیده نشود و تقریبا کمکاربرترین مارکت اندرویدی در ایران بهحساب میآید.
پلازا: پلازا در ابتدا بسیار پرقدرت ظاهر شد. این مارکت روزانه تعداد بسیار زیادی برنامه را به دیتابیس خود اضافه میکرد اما پس از مدتی سرعت بهروزرسانی برنامهها کاهش یافت و دیگر شاهد قدرت گذشته نبودیم.
اپینیک: ناآشناترین مارکت اندرویدی که در سال 1392 شروع بهفعالیت کرده است، این برنامهبهدلیل عدم تبلیغات هنوز نتوانسته نظر کاربران را بهخود جلب کند. البته وضیت دستهبندیها در اپینیک اصلا مناسب نیست و شما معمولا برای یافتن برنامه مورد نیاز خود به زحمت زیادی احتیاج دارید.
در این مقایسه فاکتورهای مختلفی در نظر گرفتهشده است که در هریک بهترین و بدترین مارکت انتخاب شده است، البته رتبههای دوم و سوم هر بخش نیز انتخاب شدهاست.
بهترین رابط کاربری
سادگی، تنوع رنگها و محیط کاربرپسند تمامی چیزی است که شما بهخوبی میتوانید آنرا در پارسهاب بیابید. جدا از طراحی رنگارنگ و زیبا در پارسهاب دستهبندی بازیها و برنامهها کاملا متمایز است و شما بهراحتی میتوانید برنامه موردنظر خود را بیابید.
رتبههای بعدی: پلازا – کافهبازار
بدترین رابط کاربری: محیطی خوفناک و تیره، آیکونهایی بیکیفیت و چیدمان بد تمام آنچیزی است که شما با نصب کندو به تلفنهمراه خود میبخشید.
تعداد اپلیکیشنها
بهتر است به یک واقعیت اشاره کنم و آن این است که هیچکدام از مارکتهای ایرانی از لحاظ تعداد برنامهها به پلیاستور نمیرسند، البته قابل درک است چون معمولا شرکتهای بزرگ و کوچک تولیدکننده، برنامههای خود را در این مارکت قرار میدهند اما در میان ایرانیها:
کافهبازار بدون شک بیشترین تعداد برنامه در مارکتها را در خود جای داده است، این مارکت از لحاظ تعداد برنامههای ایرانی بیرقیب است و هیچ مارکت دیگری به گرد پای آن نمیرسد.
رتبههای بعدی: مایکت – پارسهاب
بدترین از لحاظ تعدد اپلیکیشنها: باز هم کندو در صدربدترینها قرار میگیرد، اگر شما بهدنبال یک برنامه غیر معروف در این مارکت باشید بدون شک با شکست مواجه میشوید.
بهترین برنامه از لحاظ سرعت سرور
لازم به ذکر است جهت انجام این مقایسه بهمدت یکهفته اقدام به دانلود از چند مارکت کردم که نتایج تجربی بهصورت زیر است:
1- ایراناپس 2- کافهبازار 3- مایکت 4- پارسهاب 5- پلازا 6- کندو 7- اپینیک
بهروزرسانی اپلیکیشنها
بهروزبودن اپلیکیشنهای یک مارکت از مهمترین فاکتورها در ردهبندی آنهاست. روزانه هزاران برنامه منتشر میشوند و یا بهروزرسانی دریافت میکنند، مهمترین وظیفه یک مارکت ایناست که آنها را در کوتاهترین زمان در اختیار کاربران قرار دهد.
ایراناپس در زمینه بهروزرسانی بسیار عالی عمل میکند و اگر برای اپلیکیشنی بهروزرسانی منتشر شود، معمولا ایراناپس اولین مارکت ایرانی است که آنرا در اختیار شما میگذارد. در رتبه بعدی مارکتایرانی پارسهاب قرار دارد و با اختلاف کمی بعد از آن مایکت در رتبه سوم جای میگیرد.
بدترین مارکت در زمینه دریافت بهروزرسانی: کافهبازار، بله شک نداشتهباشید تنوع زیاد برنامههای بازار موجب این شده است تا کاربران این مارکت بهروزرسانی ها را بسیار دیرتر از سایر مارکتها دریافت کنند.
جمعبندی
اگر از کاربرانی هستید که سرعت سرور و بهروز بودن برنامهها برایتان اهمیت زیادی دارد بهتر است سراغ مارکتهایی مثل ایراناپس و یا مایکت بروید، اگر زیبایی برایتان حایز اهمیت است سراغ پارسهاب را بگیرید و اگر همه اینها را تاحدودی در کنار هم میخواهید، بازار و یا پلازا برایتان گزینه مناسبی است. البته اپینیک و کندو نیز برای امتحان کردن بد نیستند، هرچند فکر نکنم بتوانید آنها را زیاد تحمل کنید!
منبع:آی تی رسان
:: برچسبها:
مارکت های ایرانی ,
بازار ,
مایکت ,
پلازا ,
کندو ,
مارکت های اندروید ,
مارکت های ایرانی اندروید ,